maanantai 7. toukokuuta 2012

Hohtavaa hopeaa ja sinistä!

Kuin valokaista olisi auennut eteemme, kun sairaalan palaverissa kotikuntamme vammaisasioiden hoitaja kertoi, että paikallisessa vammaisten palvelutalossa vapautuu asunto toukokuun lopussa! Kun soitin sinne viime viikolla ja kerroin veljestäni, johtajatar sanoi ettei ole vapautumassa mitään lähiaikoina. Nyt kuitenkin on tulossa tilaa ja paikka on varattu veljelle. Siellä on oma kaksio, ruoka ja ympärivuorokautinen hoito. Sairaala järjestää tarvittavat varustukset, me omaiset henkilökohtaisen kalustuksen. Kuntoutus jatkuu muuton jälkeen, melkein talon naapurissakin on fysioterapiapaikkoja. Tämä on suuri kiitoksen aihe, rukousvastaus. Veli oli kiitollinen. Kaverit ovat jo luvanneet kuljetella häntä katsomaan pesäpallo-otteluita. Asfaltilla hän pääsee itsekin liikkumaan pyörätuolilla kauppaan ja kirkkoon ja meille on n. 600 metriä. Taksiseteleillä päästään käymään kotimökissä ja muualla kauempana. Onko tämä varmasti totta, ettei tule esteitä ja peruutuksia?
Vammaisasioita hoitava henkilö oli edesmenneen tätimme ystävätär ja työtoveri. Vähän kuin täti olisi järjestellyt asioita..

*****

Minulta on kamera unohtunut tänä talvena. Harmi, kun pyöräretkelläni katselin jokipadon putousta ja näin otsikon värit. Tumman sininen vesi kiisi putousta kohden kiiltävän sileänä ja kuin kammalla raidoitettuna. Putouksessa hohtivat vesiraitojen hopeiset pillit, pudoten alas  auringossa kimmeltävään saippuakuplien pallomereen.

5 kommenttia:

  1. Onpa hienoa!!! LOISTAVAA!! Asioilla on tapana järjestyä, kun on hyvät järjestäjät;) ! Käly

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On uskomattoman hienoa. Yksi tyttö sai toisenlaisen paikan ja pääsimme ketjuun.- Kiva, että kälykin on herännyt talviunesta ja antaa merkkiä itsestään!

      Poista
    2. No sanos muuta!!!;-) Kunhan sain osoitteen, luin kaikki putkeen ja nyt taas kova halu saada lisää!! Ole vain ahkera siellä päässä, kyllä täällä luetaan;-)! Kauniin kevätpäivän tervehdys! Käly

      Poista
  2. Todella iloinen vastaus! Tuo kuntoutusmahdollisuuskin. Pian varmaan tuntuu omalta kodilta kaiken koetun jälkeen ja kotimökkiin on vierailumahdollisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Toivotaan vielä, että haavaumat paranevat eivätkä aiheuttaisi liiaksi hoitovaateita tällaisessa paikassa.

      Poista