keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Mökkipukeutuminen

Hienoissa design-huviloissa, joissa on pesutornit ja uudet tyylikalusteet, pukeudutaan varmaan erikoisliikkeistä ostettuihin vapaa-ajan hyvälaatuisiin asusteisiin.
Minä tarkenin hyvin yön yli tyttären kahdeksankymmenluvulla käyttämään keltaiseen fleesentapaiseen kotiasuun ja vuonna 81 Tallinnasta ostettuun villatakkiin pukeutuneena. Ulos mennessä sujahtavat  kuistilla helposti jalkaan kumisaapasterät, joista rikkimenneet varret on leikattu pois. Tuulettelen talvikosteutta pois lähinnä mainitun vuosikymmenen perua olevista housuista ja puseroista.
Verhoina tuvassa ovat Anna -tädin pitsilakanat ja kappana v. 83:n kodin keittiöön ostettu pitsikappa. Lasten enkelilakanat ovat aivan ehjät ja pehmeät. Muut tavarat on ostettu kahdeksankymmenluvun lopulla, kun mökki hankittiin. Ei ole päivitetty tähän päivään eikä minun aikanani tarvitsekaan. Ne on ihan nätit edelleen.
Hoh hoijaa. Täällä sodanjälkeisen ajan kasvatin sielu lepää. Mitään ei heitetä hukkaan.
Aurinko paistaa, käki kukkuu.

3 kommenttia:

  1. Eläköön yksilönvapaus! Jokaisella saa olla ihan ikioma mökki-design-garderobi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku tuttu voisi sanoa, ettei minun muukaan garderoobini juuri mökkisellaisesta poikkea. Se on huono puoli, ettei ole viemistä kirppikselle.

      Poista
  2. Oih! En muuta sano...

    Marjatta

    VastaaPoista