tiistai 13. maaliskuuta 2012

Liikkeellä

Velipoika on päässyt kaulaputkesta eroon ja käyttää vain hengitysmaskia tukena. Piakkoin hänet siirretään neurologian osastolle, ellei takapakkeja tule. En arvaa mennä nyt käymään, kun on itsellä flunssan oireita, ettei vain tartu. Äsken hän oli fysioterapeutin ja pyörätuolin kanssa liikkeellä, niin en saanut häntä puhelimeen. Täytyy soittaa myöhemmin.
Edistyksen tunnelmassa on mukavampi lähteä matkalle, joka varattiin jo joulun maissa. Mies on kauan halunnut Eilatiin ja Jerusalemiin.  Minua se ei ole niin kiinnostanut, mutta joskus pitää antaa myöten toiselle. Voi se olla hyvinkin kiinnostava matka.

2 kommenttia:

  1. En tiedä, oletko jo matkalla. Jerusalemissa esitellään paikkoja välillä "tässä se nyt on"- tunnelmalla. Se välillä hämäsi. Silti, puhuttelevinta minulle oli se, että juuri "täällä lähellä jossain" kaikki tapahtui, näissä maisemissa...

    Veljesi on sitkeä. Luulen, että olemassaolosi on antanut hänelle myös rohkeutta.

    VastaaPoista
  2. Minuakin häiritsi aiemmin käsitys kaiken keinotekoisuudesta, mutta paikan päällä tuli kuitenkin tunne Raamatun tapahtumien historiasta ja Jeesus Nasaretilaisen läsnäolosta kaupungissa. Merkillinen paikka maailmassa on tämä monien uskontojen ja ristiriitojen keskus.

    VastaaPoista