tiistai 13. joulukuuta 2016

Uuteen blogiin

Tuli sellainen olo, että nyt aloitan uuden blogin. Viidessä vuodessa Raitamattoon on tullut 500 tekstiä. Se on sopiva kohta vaihtaa.
Uuden blogin nimi on Mummanpesä. Tätä nimeä napauttamalla avautuu uusi blogi. Muutin nimen kaksi kertaa, ennenkuin löytyi nimi, joita ei ole muita. Linnunpesä olisi kyllä miellyttänyt minua enemmän.  Blogin pitäisi löytyä nimellä myös hakukoneista. URL-osoite on www.uusipesa.blogspot.com. Tämän linkin kautta uusi blogi ainakin löytyy.

Eläkkeellä jäädään työstä, ei elämästä, oli Kolmannen portin tuumailujen tulos. Tädin elämän loppuvaiheet olivat osa sitä aikaa. Raitamattoon tuli lempeätä yhdessäoloa, mutta myös veljen vammautuminen ja surusaatto miehen mentyä.
Yhtä arvaamatonta on, mitä linnunpesien aikana tapahtuu. Elämän kämmenellä ollaan.Tulkaa mukaan!

11 kommenttia:

 1. Sydämellinen kiitos Mummalle kaikenvärisistä raidoista kanssakulkijan päiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uskolliselle lukijalle ja kommentoijalle! Ilman sellaista voisi tuntua, että kirjoittaa aivan tuuleen.

   Poista
 2. Voi kiitos!! Olen ennenkin sanonut ja taas sanon, miten olen nauttinut kirjoituksistasi, kielestäsi, ilmaisuistasi, kuinka yksi sana voi mielessä avata avaruuden!! Voi sitä kertaa, kun käy padillä, eikä siellä olekaan uutta juttua😞...!!
  Nyt kaikki sitten uuteen aikaan ja käännetään sivua...👍🏻☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä kälyseni olet kyllä mahtava kannustaja ja taustatuki, se on varmaan sinun tehtäväsi ja armolahjasi muutenkin. Sano nyt joku esimerkki siitä, mikä sana voi avata avaruuden tai ylipäätään olla jokin erityisen ilmaisu! Kun en oikein ymmärrä muutoin.

   Poista
 3. Mukana pysytään! J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei uuteen blogiin voi kommentoida "nimettömänä". En ole kirjautunut mihinkään eikä minulla ole omaa blogia. Mutta tärkeintä on tietysti lukeminen! J

   Poista
  2. Kiitos huomiosta, kokeilepa nyt! En ollut huomannut muutosta.annikki

   Poista
 4. Siis täältä Aamulyhyistä. En ikinä muista, miten nämä pudotusvalikon vaihtoehdot menevät. Enkä kuvittele, että kaikki muistavat nimeni ja blogin nimen. Saa nähdä, miten tällä yrityksellä käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin kyllä nimesi ja blogisi, kun olen siellä vieraillut! Minä pidän tällaista vanhanaikaista nettipäiväkirjaa omista asioistani. Mukava että laitoit kommentin!

   Poista