tiistai 30. elokuuta 2016

Mitähän raitaväriä tämä olisi?

En minä ole aikonut tästä mitään syöpäblogia tehdä, mutta mainitsenpa nyt, että tänään poistettiin jaloista kolme pientä mustaa täplää. Lisääkin löytyy, mutta enempää ei kerralla voi poistaa. Taas hissutellaan haavojen kanssa varoen ja odotellaan tietoja. Syöpäblogeja on muuten satoja, moni niistä hyvinkin yksityiskohtaisesti kuvailevia. Tämä kertonee asian aiheuttamasta järkytyksestä.
Onneksi puolukka on oikeasti kypsää vasta syyskuun loppupuolella, mieluiten pakkasen puraisun jälkeen. Silloin varmaan pääsen metsään.

4 kommenttia:

 1. Onneksi muistit puolukat...
  En oikein diggaa 'syöpä-' tai minkään muunkaan yhden asian blogeja. Elämä on aina enemmän kuin se yksi asia, joka aikansa askarruttaa ja rajoittaa ajatuksia, tulemisia ja menemisiä.
  Musta tai harmaa ja punainen ovat rinnakkain hieno yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Ollaan kovin erilaisia. Minä tänään ekan kerran googlasin mitä netissä sanotaan tibialis posteriorista... Varmaan riitti tältä erää. Vaivaa ollut puolisen vuotta.

  Yhteen kertaan jäi syöpäsivustokin silloin parisen vuotta sitten. Ihan hirveitä juttuja. Jotenkin suosittelisin samaa sinulle. Antaisit niitten sivustojen olla. Tai sitten jos olet löytänyt sieltä semmoisia valoisia, rohkaisevia sivuja niin sitten.
  Minäkin olen hiukka kummastellut yhtä tummaa pistettä reiteni sisäsivulla. Ehken pistäydyn näyttämässä minäkin.

  on tämä elämä tämmöstä keinulaudalla oloa. Puolukkaan tekisi minunkin mieleni. Jää kyllä tältä vuodelta. Kipsikengän saan vasta lokakuun puolessa välissä pois. Voipi olla nilkka hiukka jäykkä sitten vielä kotvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ensin tajunnut, mihin sivustoihin viittaat. Siis ne blogit. Enhän minä ole niitä lukenutkaan. Katsoin hakusanalla syöpäblogit ja vastaus oli 264 blogia. Kerran silmäilin. En yritäkään niitä lukea, se on niin raskasta. Sen sijaan Facebookin Melanoomayhteisö on rohkaiseva ja kannustava sivusto.

   Poista