torstai 18. elokuuta 2016

Hyvä tieto

Tänään sain terveyskeskuksesta kysymällä tiedon, että lisäpoiston alueella ei ollut melanoomaa! Siis ensimmäisessä poistossa tuli kaikki paha solukko pois. Sitä oli siis 3 mm kokoisessa tummassa pisteessä. Kestää hetken, että hyvän tiedon uskaltaa omaksua. Ihonsiirre tulee kyllä näkymään poskessa aina ja varsinkin nyt alkuaikana, mutta mitäs sillä tässä iässä on väliä. Tänään rapsittiin haavapolilla vähän siirteen sulavia tikkejä, kun eivät ole sulaneet. Kontrollit pitää itse hoitaa viiden vuoden ajan. Onhan tämä tilanne verottanut osansa,tunnen sen, vaikka yllättävän rauhallinen olen ollut. Nyt pitäisi löytää lierihattu suojaamaan kasvoja auringolta. "Lierihattu päähän ja korkokengät jalkaan", sanoi yksi hoitaja.

2 kommenttia:

  1. No kyllä oli hyvä uutinen. Todella! Minulla ortopedi maanntaina. Saisinpa hyvän uutisen, et käpälä paranee ilman leikkausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että niin paranee. Melanooman kanssa on kyllä aina se avoin tilanne, että uusia voi tulla kymmenkertaisella riskillä nollatilaan verrattuna.

      Poista