tiistai 20. syyskuuta 2016

Perusterveen mustat pisteet

Tänään pääsin läpi terveyskeskukseen. -On se vastaus tullut, sanoi hoitaja, pitää lähettää se jollekin lääkärille. -Jaha, siis taas. No hänelle, joka leikkasi, sanoin. Hoitajat eivät saa sanoa negatiivista vastausta. Kolme viikkoa sitten poistettiin kolme pientä mustaa pistettä jaloistani. Lääkäri soittikin parin tunnin päästä. -En ole soittanut, kun vastaukset olivat hyvänlaatuisia. Kuitenkin polvesta poistettua haluaa patologi vielä tutkia ja siihen voi mennä pari viikkoa. Soitan sitten.
Mitähän hyvänlaatuista se patologi vielä tutkisi? Siis kaksi poistoa olivat hyvänlaatuisia. Lääkäri kehoitti varaamaan ajan muidenkin millinkokoisten mustien pisteideni poistoon. Eläkeliiton retkelle kyllä lähden, ennenkuin taas leikellään! Perusterveen identiteetistä ei hevin luovu, kun on tähän ikään liki terveenä päässyt.Tästä olimme samaa mieltä erään ystävän kanssa, vaikka vaivoja oli luetteloksi asti!
Tarkkailkaa ihoanne! Ei melanooma yleensä luomiin kehity, vaan terveelle iholle. Minullakaan ei ole lainkaan luomia. En ole myöskään polttanut itseäni auringossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti