torstai 29. syyskuuta 2016

Hyvää laatua!

Lopulta sain tiedot viimeisistä mustien pisteideni poistoista. Olivat hyvänlaatuisia! Kesti kuukauden saada kaikki vastaukset. Kertaakaan en ole saanut tietoja muutoin kuin menemällä itse terveyskeskukseen ja pyytämällä ajanvarauspisteestä tulosteita patologiavastauksistani. Puhelimella ei joka päivä pääse läpi, siksi on parempi mennä paikalle. Eilen pyydettiin lääkäriä soittamaan, kun hoitajalle ei ollut selvää mitä vastaus tarkoitti.Systeemiä, joka hälyttäisi saapuneista vastauksista, ei ole. Lääkäri ei ollut löytänyt vastausta, joten luin sen hänelle tänään puhelimessa. Eilen jo helpotti rinnassa, kun ymmärsin lukemani. Vaikka pysyttelee rauhallisena, jossain tällainen kysymys nakertaa ja sitoo. Syysloman jälkeen napsitaan vielä lisää mustia pisteitä sääristä varmuuden vuoksi, koska ovat samannäköisiä kuin se johon melanooma neljässä vuodessa kehittyi. Sitten taas odotellaan patologin vastauksia. Koetan pysytellä levossa niiden leikkausten jälkeen, koska edelliset eivät parantuneet hyvin. Mitähän Seppo näihin arpiini sanoisi? Hän ihaili ohutta ihoani ja sanoi sitä silkkiseksi.

Täällä hipsuttelen myytävässä asunnossa ja olen kuin kylässä, kun kaikki henkilökohtainen on pantu piiloon. Lohdutan itseäni, että Etuoven sivuilla on 56600 muuta samassa tilanteessa.

Luomet ja asunnon myynti. Ilman niitä minulla ei taitaisi olla mitään odottamista omassa elämässäni. Vai olisiko jotain aivan muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti